Din ce sunt realizate extensiile de gene

Extensiile de gene sunt un accesoriu pe care il poate purta orice femeie.

Fie ca este adepta stilului natural, fie ca este adepta unui stil mai indraznet, orice femeie poate opta pentru a-si aplica extensii de gene.

Daca stilistul de gene este profesionist, extensiile se vor regasi intr-o forma mai naturala sau mai dese, lungi, extravagante. Sunt un accesoriu ce poate fi purtat indiferent de ocazie, de la daily use la evenimente, nunti, clubbing.

Extensiile de gene sunt realizate din par natural (blana naturala de nurca) sau din material sintetic.

Genele de calitate Premium (cea mai buna calitate ) sunt realizate dintr-un material numit pe scurt PBT, material folosit si in industria textilă datorită flexibilitatii si rezistentei, care poate fi prelucrat pentru a intampina toate cerintele profesionistilor, fata de parul natural.

Extensiile realizate din PBT sunt alegerea cea mai buna din mai multe motive:

  • sunt foarte comode de purtat din cauza texturii flexibile, totodata avand un aspect spectaculos daca sunt aplicate corect;
  • au o foarte mare varietate de lungimi, grosimi, curburi si culori, devenind astfel alegerea ideala pentru orice fizionomie, orice forma a ochilor si culoare.


Prin comparatie, extensiile de gene din par natural prezinta urmatoarele avantaje dar si dezavantaje:

  • sunt gene de lux, pretul lor atat la achizitie cat si la aplicare fiind foarte ridicat, astfel ca se preteaza pentru un grup restrans de cliente;
  • nu au grosimi, curburi si culori diferite, acestea fiind constante, regasim doar lungimi diferite pentru a putea crea forma potrivita fizionomiei.