Adezivi speciali pentru o zi

Adezivi speciali pentru gene bandă sau smocuri pentru o zi.

Adezivii speciali pentru gene banda sau smocuri pentru o zi sunt de 2 tipuri:

  • pe bază de latex
  • non-latex


1. Adezivii pe bază de latex sunt cei mai indicați pentru aplicarea genelor "de o zi" smocuri sau bandă, deoarece compoziția lor îi face mai flexibili și mai ușor de purtat. De asemenea, înlăturarea genelor se face mult mai ușor, deoarece latexul este afectat de căldura și umezeala puternică, cât și de produse uleioase. Astfel, că avem o multitudine de căi de a înlătura genele false fără a dăuna genelor naturale. Dezavantajul este că timpul de uscare este lent, circa 5 minute, astfel că este nevoie de mai multă îndemânare în aplicare, deoarece genele trebuie păstrate într-o formă perfectă până la uscare. Avantajul este că dacă nu am aplicat genele bine din prima, ele se pot modela până la uscarea adezivului. Se găsește în 2 variante de culoare: negru și transparent.

2. Adezivii non-latex sunt nu atât de flexibili, astfel că purtarea lor este ușor mai incomodă datorită texturii mai rigide, la fel și îndepărtarea genelor. Avantajul este că timpul de uscare este foarte rapid și ne ajută la aplicarea genelor false acasă, în lipsa unui profesionist. De asemenea, prezintă un mare avantaj în cazul în care vrem să retușăm o geana dezlipită, datorită timpului scurt de uscare.

Un avantaj ce este valabil pentru ambele tipuri de adeziv este că până la uscarea completă, adezivul are o altă culoare decât culoarea finală, tocmai pentru ca noi să putem ști exact când este uscat și când nu.