Extensii de gene sau gene smocuri sau banda?

Cu atatea tipuri de gene existente pe piata, ne este din ce in ce mai greu sa alegem ce ni se potriveste mai bine.

Pt un look natural si de durata puteti alege cu incredere extensiile de gene. Sunt usor de purtat, nu necesita o grija suplimentara pe parcursul somnului, se pot purta inclusive la piscine, iar cand incep sa cada nu se observa nici o diferenta daca ne incadram in primele 3 saptamani de la aplicare pt a apela la intretinere.

Pt un look mai sofisticat, puteti opta pt gene smocuri sau banda. Diferenta dintre cele doua metode sta in faptul ca genele banda se pot aplica cu usurinta si acasa, in timp ce genele smocuri sunt mai dificil de aplicat si necesita interventia unui profesionist.
Totodata, daca sunt aplicate correct, genele smocuri, pot rezista si mai multe zile la ochi, pe cand genele banda pot fi purtate doar o zi.

Oricare varianta dintre ultimele 2 prezentate ati alege, trebuie sa luati in calcul ca datorita rezistentei scazute a adezivului, nu puteti intra cu genele in apa, nu puteti sta in caldura excesiva, abur sau sauna si trebuie, pe cat posibil, sa fiti precaute in timpul somnului deoarece daca se exercita o presiune mai mare asupra lor se pot dezlipi.

Avantajul insa este dat de faptul ca efectul acestor tipuri de gene este mai spectaculos, putand fi purtate cu succes la o ocazie speciala impreuna cu un machiaj sofisticat.